Albumul de nuntă

Misiunea unui fotograf de nuntă nu este implinită până cand în bibleoteca mirilor nu ajunge povestea lor scrisă cu pasiune în filele unui album. Plin de emoție, de amintiri și momente, albumul de nuntă va face mai valoroasă mostenirea familiei cu fiecare an ce trece.

Albumul de nuntă nu trebuie să fie la modă, el nu are nevoie de artificii estetice pentru a fi deosebit. Importanța albumului de nuntă vine din onestitatea poveștii așternute intre coperți, din simplitatea designului ce nu va fi niciodată demodat și nu in cele din urmă din cat de relevantă este pentru miri, povestea scrisă de fotograf.

Albumul de nuntă nu este un bun cumpărat pentru o perioadă, să se alinieze standardelor momentului, el trebuie sa dăinuie in timp. Nu exteriorul cu pietre prețioase și nici cele mai vii culori sau paiete îi vor spori valoarea ci povestea vostră dragi miri, spusă cât mai frumos, sincer și cu semnificatie pentru voi.

 

CE SPUN CLIENTII!

Sfaturi si idei pentru nunta ta!

Programul ideal

          Serviciile foto-video mereu au fost o sursa de stres pentru majoritatea mirilor. Cu siguranta va doriti amintiri pretioase, expressive, emotii si trairi surprinse de camera spre a ne da peste ani ocazia sa le retraim. Am ales sa scriu o serie de articole, care, bazate pe experienta acumulata sa ne ajute (atat pe voi cat si pe noi) sa aveti o zi a nuntii relaxanta, plina de zambete si buna dispozitie.

 

           Sa stiti de la inceput ca ce scriu sunt doar sfaturi si nu au un caracter de a fi impuse. Scriu aceste randuri pentru a va fi de folos sau sa va faceti o idee de cateva aspecte pe care, poate, le-ati fi trecut cu vederea.

 

          Cu titlul de “ aproape cel mai importat element al nuntii” TIMPUL este cel ce pune cele mai multe conditii. Este ideal sa aveti un desfasurator al zilei pentru o mai buna organizare. Stiu ca este foarte greu sa lasati lucruri importante pe baza altor persoane, dar va indemn sa gasiti persoanele de incredere din jurul vostru si sa le delagati sarcini clare incepand cu florile, aranjamentele de pe masini si pana la punerea pe mese a marturiilor la restaurant.

 

           Voi ar trebui sa va bucurati, sa sarbatoriti acea zi nu sa munciti. NU? Asta nu inseamna ca lasati la voia intamplarii totul. Voi planificati totul si ve-ti munci pana in ziua nuntii ca totul sa fie pus la punct  asa ca o sa va fie usor sa delegati cate un prieten pentru lucruri ce trebuiesc facute in ziua nuntii dar pe care daca le-ati face voi pierdeti timp pretios care nu mai poate fi recuperat. Aceste lucruri vor duce la o stare relaxanta care va v-a permite sa va bucurati cu adevarat de cea mai frumoasa zi din viata voastra.

 

Aranjareea momentelor zilei in viziunea mea ca fotograf de nunta ar arata in felul urmator:

 

*Coafor , machiaj

*Pregatirea mirilor

*Cununie civila (ar fi ideal sa fie organizata in alta zi)

*Cununie religioasa

*Sedinta foto formala(de grupuri)

*Sedinta foto  de cuplu

*Receptia

 

            Pentru fiecare din aceste momente voi scrie cate un articol unde le voi dezbate importanta si cum putem sa aducem un plus fotografiilor. Este esential ca momentele enumerate mai sus sa nu aiba pause lungi intre ele, astfel incat dupa biserica si fotografiile formale sa ne ramana aproximativ 2h pentru sedinta de cuplu in ultima parte a zilei. In acest fel vom beneficia de cea mai bun alumina, de liniste si poate de un apus deosebit.

 

            In incheiere va reamintesc ca a fi mireasa sau mire nu inseamna o sumedenie de liniute pe o lista, stres si nervi. Nunta este a voastra si cei mai importanti sunteti voi si nu invitatii. Poate se va cultiva si la noi ideea ca a merge la o nunta este pentru a fi martori la fericirea a 2 oameni si nu pentru a fi in centrul atentiei ori pentru a fi carcotas. Desemnati oameni pentru orice lucru necesar din ziua nuntii iar voi sa nu incetati in a va cauta unul pe celalalt cu privirea, in a va oferi zambete si momente de tandrete. Fiti voi romantici sau nu, zapaciti sau calmi, asa cum sunteti cu adevarat.

 

Mirele – fii gentleman-ul din romane, mereu atent langa mireasa.

 

Mireasa – eleganta si rafinamentul nu au fost niciodata mai prezente ca in aceasta zi. Amintitiva de cum v-ati cunoscut, de momentele frumoase sau amuzante ori de cele in care v-ati sustinut reciproc in relatia voastra. Totul este despre voi si nu evitati sa o aratati. Aceste lucruri ii plac cel mai mult camerei mele de fotografiat

 

 

 

 

 

  • 2016 Costel Mircea. All rights reserved

Copyright